Femisol - pobrinite se za dobrobit iu menopauzi! Najviša njemačka kvaliteta.
Narudžba >

Uvjeti poslovanja i izjava o sigurnosti online kupnje1. Usluga

Na web portalu (internet trgovini) www.femisol.hr, navedene su karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave koje vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uključen PDV.

Ukoliko dođe do promjena rokova dostave ili bilo koje druge važne okolnosti potrebne za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti web portala www.femisol.hr.

Proizvodi će Vam biti dostavljeni u roku od 1-4 radnih dana od potvrđene narudžbe. Zadržavamo pravo produljenja roka isporuke u slučaju izvanrednih situacije, glede proizvodnje ili transporta robe.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Nakon završetka narudžbe pojavit će Vam se obavijest koja će potvrditi točnost i uspjesnošt narudžbe ili će upozoriti na napravilnosti tokom narudžbe.

Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 14 dana od dana primitka proizvoda. Detaljnije informacije o povratu ili zamjeni možete pročitati dolje, pod točkom 4. nazvanom „Povrat proizvoda".

Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni pod točkom 4., ali Vas molimo da nas prije povrata kontaktirate na info@femisol.hr kako bismo Vam objasnili postupak vraćanja proizvoda.

2. Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 50 €‎ na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova, ali ukoliko ste odlučili platiti proizvod pouzećem tada će vam GLS naplatiti naknadu za povrat novca. Ukoliko ste izabrali plaćanje sa paypalom ili kreditnim karticama a iznos kupnje je 50 €‎ i veći, tada je dostava u potpunosti besplatna. Za sve kupnje vrijednosti ispod 50 €‎ a izabrali ste plaćanje pouzećem platiti ćete troškove dostave 3,90 €‎. Ukoliko ste izabrali plaćanje sa paypalom ili kreditnim karticama a iznos kupnje je manji od 50 €‎, tada ćete platiti trošak dostave u iznosu od 3,90 €‎.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.femisol.hr, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave (pouzećem), preuzimanjem u poštanskom uredu (pouzećem), kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru prilikom narudžbe.

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

3. Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, virmanom, općom uplatnicom te kreditnom ili debitnom karticom.
Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

3.1. Plaćanje karticama (jednokratno)

Jednokratno plaćanje moguće je kreditnim karticama Visa, MasterCard, te debitnom karticom Maestro.

3.2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Napominjemo da kod plaćanja pouzećem dostavljač naplaćuje i naknadu za prijenos novca prema njihovom trenutno važećem cjeniku.

4. Povrat proizvoda

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa kojeg nam možete slikati ili skenirati te poslati na email: info@femisol.hr. Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 15 dana od primitka proizvoda.
Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:
u roku 14 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara Vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi kupac mora obavijestiti prodavatelja pisanim putem o reklamaciji na email: info@femisol.hr te poslati prodavatelju na adresu koju je prodavatelj naznačio u povratnom emailu ali ne kasnije od 30 dana od primitka proizvoda.

Postupak vraćanja proizvoda:

proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju Vaša očekivanja moraju, pri povratu, biti potpuno neoštećeni, bez prljavštine, u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.

U slučaju povrata proizvoda ili zamjene proizvoda zbog nekog nedostatka, proizvod mora biti čist i uz njega priložen opisan nedostatak, odnosno razlog vraćanja ili reklamiranja. Kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem na email info@femisol.hr.
Postotak umanjenja iznosa povrata obzirom na stanje originalne ambalaže/dodataka* uz proizvod vraćenog proizvoda:

* dodatcima uz proizvod smatraju se: uputstva za korištenje (u pisanom obliku) te orginalna kutija u kojoj se proizvod prodaje.


5. Način podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 10 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu poslati u pisanom obliku na email info@femisol.hr (te ćemo Vam bez odgađanja, radnim danom, pisanim putem potvrditi primitak prigovora.

Odgovor na prigovor poslati ćemo vam u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

6. Sklapanje ugovora o kupoprodaji

6.1. Prima Medis d.o.o. putem www.femisol.hr internet stranice, kao prodavatelj i korisnik kao kupac sklapaju ugovor o kupoprodaji sredstvima daljinske komunikacije (putem emaila, putem obrazca za narudžbu, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega).

6.2. Predmet i komercijalna svrha ugovora o kupoprodaji je narudžba tj. kupnja odabranog proizvoda putem www.femisol.hr, internet prodaje uz plaćanje cijene toga proizvoda (dalje: Ugovor).

6.3. Ponudu tvrtke Prima Medis d.o.o. za sklapanje Ugovora predstavljaju ovi Uvjeti i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz podatke o određenom proizvodu, koju ponudu korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen Uvjetima prihvaća, a kojim prihvatom korisnika je sklopljen Ugovor između tvrtke Prima Medis d.o.o. i korisnika.

6.4. Ugovor stupa na snagu i obvezuje ugovorne strane od trenutka prihvata ponude tvrtke Prima Medis d.o.o. od strane korisnika na jedan od slijedećih načina:
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe korisnika
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe putem telefonske odnosno mobilne linije

6.5. U razumnom roku nakon sklapanja Ugovora, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda korisniku će biti dostavljena potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14.),

7. Pravo na jednostrani raskid ugovora

Korisnik ima pravo, ne navodeći razloge, jednostrano raskinuti Ugovor (narudžbu), ali najkasnije do 12:30 sati slijedećeg radnog dana ako je narudžba potvrđena dan ranije, odnosno najkasnije do 12:30 sati istog radnog dana ako je narudžba potvrđena tog istog radnog dana. Zbog velike brzine kojom prodavatelj obrađuje narudžbe te ih šalje na otpremu i dostavu, kasnije od navedenog vremena prodavatelj neće moći zaustaviti isporuku proizvoda jer će biti u većini slučajeva već predana dostavnoj službi.

8. Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

8.1. Za ostvarenje prava na jednostrani raskid Ugovora, korisnik mora obavijestiti tvrtku Prima Medis d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na info@femisol.hr, a u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, i adresu elektroničke pošte.

8.2. Izjavu, odnosno obavijesti poslati elektroničkom poštom na info@femisol.hr, a u kojem će mu slučaju tvrtka Prima Medis d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

9. Učinci jednostranog raskida ugovora

9.1. Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat zaprimljenog novca uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtka Prima Medis d.o.o. zaprimila korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.

9.2. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu, a u slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa to će mu se i omogućiti.
Povrat novca tvrtka Prima Medis d.o.o. može izvršiti tek nakon što joj proizvod bude vraćen.

9.3. Korisnik je dužan proizvod poslati na adresu koju mu prodavatelj navede u odgovoru, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtci Prima Medis d.o.o. uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora, te sve izravne troškove povrata proizvoda korisnik mora snositi sam.

9.4. Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja robom.

10. Jamstvo privatnosti

Prima Medis d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.
Svi djelatnici Prima Medis d.o.o. i poslovni partneri obvezni su poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (npr. newslettera…).

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu Prima Medis d.o.o. čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Prima Medis d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.

Prima Medis d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Web trgovina www.femisol.hr, neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom korisnik potvrđuje točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Prima Medis d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

11. Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Prima Medis d.o.o.. , te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke Prima Medis d.o.o. (Internet trgovina). Prima Medis d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Prima Medis d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve mjere u razumnoj domeni sigurnosti i to u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i prozvoda, te sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se preko PayPall–a napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Prima Medis d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika Prima Medis d.o.o. Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. Prima Medis d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i isporučeni krajnjem kupcu. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email info@femisol.hr. U slučaju da naručenog artikla, u trenutknu narudžbe nema kao raspoloživog, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Opće uvjete internet trgovina www.femisol.hr,

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. Vaše ime, prezime, email adresa ili adresa stanovanja. Prima Medis d.o.o. ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date privolu naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (e-časopis i sl.) ili sudjelovanjem u nagradnim igrama koje mi organiziramo.

Korištenje i odavanje osobnih podataka

Prima Medis d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke izričito u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji tako da biste imali pristup posebnim informacijama ili u svrhu komunikacije s Vama. Prima Medis d.o.o. neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Narudžbe, ankete i natjecanja

Prima Medis d.o.o.traži informacije od korisnika na obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu, kontakt…) te ponekad financijske informacije kao što su broj kreditne kartice, vlasnik kreditne kartice i datum kad ističe njezin rok važenja. Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje narudžbi krajnjeg kupca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere podataka ili narudžbi ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.

Ponekad se na web portalima www.femisol.hr korisnici pozivaju na sudjelovanje u anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim manifestacijama, anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (email adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene na taj način, tj. anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja u nagradnim igrama i sličnim manifestacijama kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.

Zaposleni u tvrtki Prima Medis d.o.o. su obvezni poštovati povjerljivost podataka krajnjih kupaca i svih osoba koje na web portalu www.femisol.hr ostave svoje podatke.

Sloboda izbora

Davanje podataka prihvaćamo kao Vašu dobrovoljnju privolu kojom dopuštate da Vas i dalje možemo kontaktirati u marketinške svrhe te slati Vam e-časopise i različite obavijesti. Osobe koje se žele odjaviti s našeg e-časopisa (newslettera) i ostalih obavijesti mogu to učiniti u svakom trenutku slanjem maila s odjavom na info@femisol.hr.
Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni).

Kada dođete na web portal www.femisol.hr, automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci . Iste informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Takvi se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Cookies („Kolačići")

Prima Medis d.o.o. koristi ih isključivo radi prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim Internet stranicama, zbog promatranja dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na Internetu.

Sigurnost
Prima Medis d.o.o.. poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.

Maloljetnici
Prema zakonu o zaštiti potrošača, ugovor (narudžbu) u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Veze prema ostalim Internet stranicama

Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na sve internetske stranice i njihove poddomene tvrtke Prima Medis d.o.o.

Pravo na informacije

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili obradi podataka, slobodno kontaktirajte putem e-maila na: info@femisol.hr.

12. Odustajanje od narudžbe

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.femisol.hr, kontaktirajte nas:

- na e-mail adresu: info@femisol.hr

Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.

13. Obavijest o promjenama

Ukoliko dođe do bilo kakve promjene u vezi naše politike Zaštite osobnih podataka, Općih uvjeta, Izjave o sigurnosti, Plaćanja i dostave, Kontakata ili nekih drugih informacija na našim Internet stranicama i/ili na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno, kao takve, od datuma objavljivanja one će odmah biti pravovaljane, stoga Vas molimo da prije upotrebe ove internet stranice pročitate gore navedene Izjave (kategorije).

14. Izvansudsko rješavanje sporova

U slučaju spora između Kupca i Prodavatelja, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje pri centrima za mirenje.

Postupak pred sudovima časti provodi se sukladno Pravilniku o Sudu časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i Pravilniku Suda časti pri Hrvatskoj obrtničkoj komori kojima se propisuje da su članovi vijeća tih sudova, osim nezavisnih pravnih stručnjaka i predstavnika trgovaca, i predstavnici potrošača.

Mirenje pred centrima za mirenje provodi se sukladno odredbama Zakona o mirenju, te sukladno Pravilniku o mirenju centra za mirenje

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora će uz suglasnost ministra nadležnog za zaštitu potrošača donijeti odluke o troškovima u postupcima pred Sudom časti Hrvatske gospodarske komore i Sudom časti Hrvatske obrtničke komore.

15. Rješavanje sporova

Platforma Europske komisije za rješavanje sporova putem Interneta omogućuje rješavanje sporova vezanih uz kupnju kako u tuzemstvu tako i u inozemstvu.
Pristup platformi:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Potvrda prethodne obavijesti
Prihvaćanjem ovih općih prodajnih i jamstvenih uvjeta, potvrđujete da ste primili prethodnu obavijest.

Prima Medis d.o.o.


JAMSTVO SIGURNOSTI

Sigurnosni programi koji te štite prilikom kupnje na našoj stranici: MasterCard® SecureCode™ i Verified by Visa.


MasterCard SecureCode


MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online. Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu.


Verified by Visa


Verified by Visa™ je nova uslugu koja Vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. Jednostavnim postupkom Verified by Visa™ Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice.
Osim toga, Verified by Visa™ je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku. Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se Verified by Visa™prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna.
Kako biste aktivirali Verified by Visa™ na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu.


IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite PayPal – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. PayPal osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u PayPal platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima PayPal sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. PayPal zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

PayPal sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost PayPal sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite Paypal!


Upravitelj internet trgovine:
Prima Medis d.o.o.
OIB SI29627877
www.femisol.hr
Kontakt e-mail: info@femisol.hr
Međunarodna internet stranica proizvođača: www.vivamedis.com
Sva prava pridržana © 2012 - 2024
Production: MMstudio