Femisol - pobrinite se za dobrobit iu menopauzi! Najviša njemačka kvaliteta.
Narudžba >
Icon FemisolFemisol
Femisol® je dodatak prehrani koji sadrži optimalnu kombinaciju vitamina i minerala te doprinosi uravnoteženom djelovanju hormona (vitamin B6), pomaže u smanjenju umora, iscrpljenosti(vitamin B6 i C) i normalnom funkcioniranju organizma (vitamin B6 i C) i održava kosti, zube, kosu i kožu zdravima (vitamin D i cink).

Preporučuje se ženama radi ublažavanje simptoma menopauze (naleti vrućine, nesanica, promjene raspoloženja itd), kako bi se osjećale bolje i postigle ljepšu kožu, kosu i nokte.

 • doprinosi uravnoteženom djelovanju hormona u menopauzi,
 • sigurna doza izoflavona crvene djeteline,
 • pažljivo odabrani vitamini, minerali i ljekovito bilje radi ublažavanja simptoma menopauze,
 • utječe na normalno funkcioniranje organizma i rad živčanog sustava
 • potiče raspoloženje (umanjuje umor i jača imunitet),
 • održava kosti, nokte, kožu i kosu zdravima,
 • sadrži macu,
 • dostupno bez recepta,
 • ne uzrokuje nuspojave,
 • pogodno za vegane,
 • bez glutena,
 • proizveden u Njemačkoj u skladu sa GMP standardima.

Femisol, dodatak prehrani, sadrži isključivo sastojke najviše kvalitete. Proizvodi se u Njemačkoj, sukladno najvišim standardima kvalitete (ISO 9001: 2008, GMP / HACCP, DE-ÖKO-024) te podliježe unutranjoj i vanjskoj kontroli.Proizvedeno u Njemačkoj

Naziv menopauza dolazi od grčkih riječi menos - mjesec i pausis- prestati. To je prirodni proces u životu žene koji se javlja nakon određenih godina života. Iako se radi o normalnom procesu koji se događa svakoj ženi, iskustvo kroz koje prolazi je individualno. U tom periodu smanjenje hormona estrogena uzrokuje slične hormonske promjene kao u pubertetu, samo u menopauzi dolazi do opadanja spolnih hormona. Dolazi do pada funkcije jajnika te završetka ženine reproduktivne sposobnosti. Javlja se kada jajnici više ne obavljaju svoju funkciju, odnosno ne proizvode jajašca i stoga razina hormona u ženskom tijelu opada.

Srećom, postoji nekoliko načina da ublažite svoje simptome i opet se osjećate dobro i lijepo u svojoj koži, čak i tijekom menopauze. Najvažnije je biti svjesna da niste same i da je moguće pomoći si, na prirodan i siguran način, da se osjećate bolje. Upoznajte Femisol.


Optimalna kombinacija vitamina, minerala i ljekovitog bilja koja dokazano doprinosi:

 • Regulaciji hormona (vitamin B6)
  Hormonska ravnoteža bitna je za vitalnost, a vitamin B6 pomaže u regulaciji hormona prirodnim putem.

 • Potpunoj vitalnosti (vitamin B6 i vitamin C)
  Vitamin B6 i vitamin C imaju ključnu ulogu te doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti i omogućuju normalno funkcioniranje imunološkog sustava.

 • Normalnom psihološkom funkcioniranju (vitamin B6 i vitamin C)
  U razdoblju promjena vrlo je važno očuvati psihičko zdravlje. Tijekom menopauze žene često znaju imati negativne i mračne misli, koje mogu dovesti do tuge, osjećaja da je pogrešno shvaćena, usamljenosti ili čak depresije.

 • Očuvanju zdravih kostiju, zubiju, kose i kože (vitamin D3, vitamin C i cink)
  Opadanje razine hormona utječe i na naš izgled. Obično se pojavljuje suha koža, bore su uočljivije, a i kosa postaje tanja i slabija. Pad estrogena dovodi i do smanjenja gustoće kostiju, koja se javlja u životnoj dobi iza 50 godina. Kod žena se sve češće razvija osteoporoza, koja dovodi do bolova u kralježnici, lošeg tjelesnog držanja i češćih lomova kostiju.
 
Femisol sadrži i tradicionalno ljekovito bilje odavno poznato pri ublažavanju simptoma menopauze.Najčešći simptomi menopauze su:

 • naleti vrućine i / ili intenzivno noćno znojenje,
 • tjeskoba (umor, iscrpljenost, razdražljivost i promjene raspoloženja),
 • nesanica,
 • zadržavanje vode,
 • problemi sa pamćenjem, loša koncentracija,
 • suha rodnica, pad libida, bolovi tijekom seksualnog odnosa, učestalije upale rodnice,
 • glavobolja,
 • suha, tanka koža bez sjaja, koja brzo stari i gubi čvrstoću,
 • inkontinencija, pojačano mokrenje, upala mokraćnog sustava,
 • depresija, česte promjene raspoloženja,
 • debljanje,
 • promjene fizičkog izgleda (lomljivi nokti, duboke bore i tanka kosa) .

Menopauza je normalan, fiziološki, neizbježan proces starenja i ne predstavlja bolest. Za većinu žena menopauza je razdoblje velikih promjena u životu, u kojem se hormoni poigravaju sa svojim emocijama. Često se žene osjećaju izgubljeno, tužno, krivo su shvaćene, javljaju se problemi sa pamćenjem i koncentracijom, promjenama raspoloženja, naletima vrućine, urinarnom inkontinencijom i promjene fizičkog izgleda. Koža i kosa gube elastičnost, sjaj i volumen.

Femisol, dodatak prehrani, učinit će da se osjećate lijepo i izvana, jer sadrži vitamin C, koji utječe na stvaranje kolagena koji je važan za održavanje zdravih vena, kostiju, kose i noktiju i cink koji održava kosti, kožu, kosu i nokte zdravima.

Kako si pomoći u menopauzi?

Prije svega, preporučuju se jednostavni i zdravi načini pomoći, koji uključuju zdravu prehranu, umjerenu fizičku aktivnost, dovoljno odmora, puno vode i prihvaćanje samog sebe.

Ali ponekad to nije dovoljno, a sami simptomi su toliko intenzivni da ozbiljno utječu na naš život. To, na primjer, uključuje dugotrajnu nesanicu i noćno znojenje, česte nalete vrućine, brze promjene raspoloženja, itd. U takvim se slučajevima možemo odlučiti za tzv. nadomjesnu hormonsku terapiju, koju propisuje ginekolog nakon vrlo detaljnog pregleda. Zbog mogućih različitih komplikacija (rizik od kardiovaskularnih bolesti, rizik od raka dojke i raka probavnog sustava itd.) hormonske terapije nisu dugoročno rješenje.

Prirodna terapija nije alternativa zamjenskoj terapiji (HNL), ali neki se problemi u menopauzi mogu ublažiti i na ovaj način. Jedna od opcija jesu fitoestrogeni, prirodne tvari, po kemijskoj strukturi slične ženskim spolnim hormonima koje oponašaju i reguliraju djelovanje endogenih estrogena. Imaju slabiji učinak od prirodnog estrogena, brže se razgrađuju i ne skladište se u tkivima. Glavni izvor fitoestrogena je crvena djetelina (Trifolium pratense). Ekstrakt crvene djeteline također je jedan od glavnih sastojaka Femisola, dodatka prehrani.Razdoblje nakon menopauze

Razdoblje menopauze nikako ne predstavlja kraj, već samo prijelaz u zreliju životnu dob. Nakon menopauze, kada se razina hormona ponovno stabilizira, tijelo se prilagođava novoj ravnoteži, a nakon dužeg vremena ženama se podiže razina energije i osjećaju se bolje u svojoj koži. Žene se počinju osjećati bolje, bolovi se ublažavaju, javlja se bolji san, te nestaju problemi s koncentracijom, glavoboljom i gubitkom kilograma.

Pregled vitamina i minerala i njihovo djelovanje prema EFSA:

menopavzaVitamin B6 doprinosi normalnom psihološkom funkcioniranju, smanjuje umor i iscrpljenost, regulira rad hormona i imunološkog sustava.
menopavzaVitamin D3 doprinosi održavanju zdravih kostiju, zuba i mišića i doprinosi radu imunološkog sustava.
menopavzaVitamin C doprinosi radu živčanog sustava, normalnom psihološkom funkcioniranju smanjenju umora i iscrpljenosti, a ima bitnu ulogu u stvaranju kolagena za normalno funkcioniranje vena, kostiju, hrskavice, kože i zuba. Također štiti stanice od oksidativnog stresa.
femisolCink doprinosi održavanju zdravih kostiju, kose, noktiju, kože i vida, a pomaže zaštititi stanice od oksidativnog stresa.
menopavzaBakar doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i štiti stanice od oksidativnog stresa.
Sadržaj u dnevnoj dozi% RDA*
Ekstrakt crvene djeteline/500 mg/
Izoflavoni40 mg/
Ekstrakt korijena mace400 mg/
Ekstrakt ginsenga100 mg/
Vitamin C100 mg125 %
Cink10 mg100 %
Bakar1,25 mg125 %
Vitamin B61,2 mg86 %
Vitamin D310 mcg50 %
% RDA* = preporučeni dnevni unos
/ = nema podataka o RDA-u
Ostali sastojci: celuloza (mikrokristalna), magnezijev stearat (biljni)

Dnevna doza: 2 kapsule
Broj dnevnih doza u pakiranju: 30

Crvena djetelina (Trifolium pretense)simptomi menopavze


Crvena djetelina (eng. red clover) bogata je izoflavonima i već je odavno prepoznata kao najrasprostranjenija biljka za ublažavanje simptoma menopauze na prirodan način. Pored toga, pozitivno utječe na povećanje mineralne gustoće kostiju i smanjenje rizika od srčanih problema, kao što je povišeni kolesterol i visoki krvni tlak.

Izoflavoni crvene djeteline u tijelu oponašaju ženski spolni hormon estrogen. Tijekom menopauze kod žena prirodna razina estrogena opada, a izoflavoni pomažu u ublažavanju te promjene. Hormonska ravnoteža vrlo je bitna kako bi se žena osjećala dobro. Glavni sastojci dodatka prehrani Femisol su izoflavoni crvene djeteline i vitamin B6, koji doprinose uravnoteženom djelovanju hormona.

Studije su dokazale da je crvena djetelina sigurna za većinu ljudi i djeluje relativno brzo te nakon nekoliko tjedana korištenja ublažava simptome menopauze i ima pozitivne učinke na zdravlje vlasišta, kose, kože, libido, raspoloženje, san i energiju . Za optimalne rezultate preporučuje se koristiti Femisol, dodatak prehrani, najmanje 3 mjeseca.


 

Maca (ekstrakt korijena Mace)menopavza


Maca je ljekovita biljka koja pomaže riješiti mnoge zdravstvene probleme modernog čovjeka. Uzgaja se u Peruu (u Andama), gdje se tradicionalno koristi u prehrani, a punih 2000 godina koristi se i u narodnoj medicini.

Istraživanje je pokazalo da maca ima posebno snažan učinak na aktivnost hormona koji reguliraju rad hipofize, koja utječe na rad čitavog hormonskog sustava. Maca doprinosi uravnoteženoj hormonskoj aktivnosti i ima brojne pozitivne učinke: pojačava libido, povećava plodnost i kod muškaraca i kod žena, regulira menstrualni ciklus i simptome PMS-a, povećava raspoloženje.


 

Ginseng (Panax Ginseng)menopavza


Ginseng se odavno koristi u Aziji i Sjevernoj Americi. Često se koristi za poboljšanje kognitivnih funkcija, koncentracije, pamćenja i fizičke izdržljivosti. Također se koristi u borbi protiv depresije, tjeskobe i kroničnog umora. Poznato je da jača imunološki sustav, bori se protiv infekcija i pomaže muškarcima s erektilnom disfunkcijom. Manje je poznato da se ginseng već dugo koristi u liječenju simptoma menopauze.

Više o studiji

UPUTE ZA UPORABU:


Sadržaj: 60 kapsula. Dovoljno za 30 dana.
Način upotrebe: Uzmite dvije kapsule Femisol-a dnevno nakon obroka (jednu ujutro, a drugu navečer) s tekućinom. Ne koristiti sa drugim dodacima prehrani ili lijekovima za ublažavanje simptoma menopauze. Svakodnevno bez prekida uzimajte Femisol kapsule.

Za optimalne rezultate koristite Femisol najmanje 3 mjeseca.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
 
Dopuna prehrani ne može nadomjestiti uravnoteženu i raznovrsnu prehranu i zdrav način života. U slučaju oštećene ili nepotpune ambalaže dodatka prehrani, nemojte je koristiti. Čuvajte izvan dohvata djece!
 
Čuvati zaštićeno od vlage i svjetlosti na temperaturi do 25 ° C.
Serijski broj i rok upotrebe označeni su na ambalaži.

Neto težina: 48 g
menopavza"Suprug mi je kupio tablete jer se nisam baš dobro osjećala. Uzimam ih već šest mjeseci i osjećam se puno bolje, valunge gotovo da su i nestale, puno bolje spavam i promjene raspoloženja i migrene su puno blaže. Primjetila sam da mi je i koža drugačija, kao da je dobila svoj sjaj. Ponekad si moramo priznati da nam je potrebna pomoć, jer hormoni zaista utječu na nas. Drago mi je da se radi o proizvodu koji sadrži isključivo prirodne hormone jer time ne ugrožavam svoje zdravlje. " Tina, 55 godina

 
menopavza
"Femisol bih preporučila svim ženama koje imaju poteškoća u menopauzi. Upravo sam i ja jedna od njih. Na kraju svakog dana bila sam tako umorna i tužna, zbunjena, a mučile su me i stalne glavobolje… Znala sam da tako više ne mogu nastaviti jer nije bilo ugodno ni meni niti mužu. Kako sam se pribojavala hormonalne terapije odlučila sam probati nešto prirodnije i jednostavnije. Netko mi je preporučio Femisol i otkad ga koristim već 2 mjeseca osjećam se preporođeno. Ponovno uživam u životu i toplo preporučam." Marija, 49


menopavza
"Zaista djeluje! Uz napomenu da je potrebno makar mjesec dana uzimanja da bi se osjetila razlika. Ne očekujte čudo, ali čini stvari puno jednostavnije i život boljim. Hormoni znaju i dalje djelovati, ali u puno blažem obliku i puno rjeđe nego na samom početku. Ponekad bih znala imati 2-3 valunge svakih sat vremena, i to po 5 minuta. Bilo je teško funkcionirati na poslu dok se jako znojiš usred zime. Valunge su i dalje prisutne, ali su puno kraće i rjeđe se javljaju, a život je opet u mojim rukama!" Matea, 53 godine


menopavza
"Teško mi je bilo prihvatiti da sam u menopauzi, pogotovo jer se u sebi osjećam puno mlađe. Kao direktorica manjeg poduzeća i baka troje unučadi, potrebno mi je puno energije i dobre volje svaki dan. Kada su hormoni počeli djelovati, počela sam se osjećati usamljeno i izgubljeno. Svaki dan bi bio ludnica. A osim toga, na koži sam počela primjećivati duboke, sive bore, a i kosa je izgubila volumen. Odlučila sam nešto promijeniti i tada sam probala Femisol. I počela sam se osjećati bolje, iznutra i izvana…što mi je dalo energiju savladati dnevne izazove i brige. A čak mi se i koža popravila." Ana, 49 godina


menopavza"Koristim Femisol već više od mjesec dana i već primjećujem razliku. Valunge su znatno ublažene, pogotovo po noći, radi čega bolje spavam i ne budim se znojna. Osjećam se puno bolje i lakše funkcioniram tokom dana. Znam da je potrebno duže ga koristiti kako bi se osjetila razlika, ali za sad sam impresionirana." Tanja, 47 godina


menopavza
"Femisol koristim već 6 mjeseci i jako sam zadovoljna. Ne mogu reći da su svi simptomi nestali, ali su uvelike ublaženi. U mom slučaju to znači da spavam bolje, manje sam zbunjena i lakše podnosim promjene raspoloženja, što mi je sasvim dovoljno. Tablete su malene, bez okusa i lako se uzimaju. Vrlo sam zadovoljna." Nina, 48 godina


menopavza"Femisol mi je uvelike pomogao u razdoblju kad su uslijedile velike promjene za mene. Koristeći ga svaki dan osjećam da radim nešto dobro za sebe i vraćam kontrolu nad svojim tijelom i životom. Čak i drugi primjećuju da se bolje osjećam, puno bolje spavam i bolje sam volje. Preporučujem ga i drugim ženama jer menopauza ne bi trebala biti strašna ukoliko si možemo pomoći." Anja, 51 godina
Femisol
1x Femisol (6% ušteda)
30,95€
2x Femisol (11% ušteda)
58,95€
3x Femisol (19% ušteda)
79,95€
6x Femisol (24% ušteda)
149,95€
Želim naručiti FemisolShadow bottom
Sva prava pridržana © 2012 - 2023
Production: MMstudio