Femisol - pobrinite se za dobrobit iu menopauzi! Najviša njemačka kvaliteta.
Narudžba >

Iskustva korisnika

Aleksandra

55 godina
"Suprug mi je kupio tablete jer se nisam baš dobro osjećala. Uzimam ih već šest mjeseci i osjećam se puno bolje, valunge gotovo da su i nestale, puno bolje spavam i promjene raspoloženja i migrene su puno blaže. Primjetila sam da mi je i koža drugačija, kao da je dobila svoj sjaj. Ponekad si moramo priznati da nam je potrebna pomoć, jer hormoni zaista utječu na nas. Drago mi je da se radi o proizvodu koji sadrži isključivo prirodne hormone jer time ne ugrožavam svoje zdravlje."

Marija

49 godina
"Femisol bih preporučila svim ženama koje imaju poteškoća u menopauzi. Upravo sam i ja jedna od njih. Na kraju svakog dana bila sam tako umorna i tužna, zbunjena, a mučile su me i stalne glavobolje… Znala sam da tako više ne mogu nastaviti jer nije bilo ugodno ni meni niti mužu. Kako sam se pribojavala hormonalne terapije odlučila sam probati nešto prirodnije i jednostavnije. Netko mi je preporučio Femisol i otkad ga koristim već 2 mjeseca osjećam se preporođeno. Ponovno uživam u životu i toplo preporučam!"

Senida

53 godine
"Zaista djeluje! Uz napomenu da je potrebno makar mjesec dana uzimanja da bi se osjetila razlika. Ne očekujte čudo, ali čini stvari puno jednostavnije i život boljim. Hormoni znaju i dalje djelovati, ali u puno blažem obliku i puno rjeđe nego na samom početku. Ponekad bih znala imati 2-3 valunge svakih sat vremena, i to po 5 minuta. Bilo je teško funkcionirati na poslu dok se jako znojiš usred zime. Valunge su i dalje prisutne, ali su puno kraće i rjeđe se javljaju, a život je opet u mojim rukama."

Ana

49 godina
"Teško mi je bilo prihvatiti da sam u menopauzi, pogotovo jer se u sebi osjećam puno mlađe. Kao direktorica manjeg poduzeća i baka troje unučadi, potrebno mi je puno energije i dobre volje svaki dan. Kada su hormoni počeli djelovati, počela sam se osjećati usamljeno i izgubljeno. Svaki dan bi bio ludnica. A osim toga, na koži sam počela primjećivati duboke, sive bore, a i kosa je izgubila volumen. Odlučila sam nešto promijeniti i tada sam probala Femisol. I počela sam se osjećati bolje, iznutra i izvana…što mi je dalo energiju savladati dnevne izazove i brige. A čak mi se i koža popravila."

Marina

47 godina
"Koristim Femisol već više od mjesec dana i već primjećujem razliku. Valunge su znatno ublažene, pogotovo po noći, radi čega bolje spavam i ne budim se znojna. Osjećam se puno bolje i lakše funkcioniram tokom dana. Znam da je potrebno duže ga koristiti kako bi se osjetila razlika, ali za sad sam impresionirana."

Ljiljana

48 godina
"Femisol koristim već 6 mjeseci i jako sam zadovoljna. Ne mogu reći da su svi simptomi nestali, ali su uvelike ublaženi. U mom slučaju to znači da spavam bolje, manje sam zbunjena i lakše podnosim promjene raspoloženja, što mi je sasvim dovoljno. Tablete su malene, bez okusa i lako se uzimaju. Vrlo sam zadovoljna."

Laura

51 godina
"Femisol mi je uvelike pomogao u razdoblju kad su uslijedile velike promjene za mene. Koristeći ga svaki dan osjećam da radim nešto dobro za sebe i vraćam kontrolu nad svojim tijelom i životom. Čak i drugi primjećuju da se bolje osjećam, puno bolje spavam i bolje sam volje. Preporučujem ga i drugim ženama jer menopauza ne bi trebala biti strašna ukoliko si možemo pomoći."
Sva prava pridržana © 2012 - 2024
Production: MMstudio